Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT - Licitaţie cu preţuri descrescătoare la Acub Gabroveni a casei Artmark, prima de acest gen

artmark

Prima licitaţie cu preţuri descrescătoare a casei Artmark va scoate la iveală peste 170 de lucrări de artă ce vor fi scoase la vânzare, pe 11 şi 12 februarie, la Arcub Gabroveni, potrivit news.ro.

Sub marca Hanul cu Tei 1833 by Artmark, pe 11 şi 12 februarie va fi organizată prima licitaţie cu preţuri descrescătoare: dacă participanţii nu oferă preţul de pornire, licitatorul va striga paşi descrescători, până când un participant oferă pasul solicitat, acesta devenind şi preţul de adjudecare.

Potrivit catalogului publicat online, între cele mai scumpe lucrări scoase la licitaţie se numără tablouri de Ştefan Luchian, Theodor Pallady, Francisc Şirato şi Nicolae Dărăscu.

Citeşte şi: EXCLUSIV! DNA continuă ÎN FORŢĂ dosarul 'Murfatlar' - După doi ani de linişte procurorii au primit expertiza financiar-contabilă

Luchian este prezent în licitaţie cu trei lucrări - „Peisaj la Brebu”, „Margine de pădure”, fiecare pornind de la 20.000 de euro, şi „Curtea lui Moş Gheorghe din Brebu”, de la 16.000 de euro.

Unsprezece lucrări de Pallady sunt scoase la vânzare. Între ele, cele mai scumpe sunt „Debarcader pe Sena (spre Pont des Arts)”, datând din prima jumătate a anilor '20, „Natură statică cu crinul păcii”, fiecare cu preţ de pornire 18.000 de euro.

Între artiştii prezenţi cu lucrări în licitaţie se numără Marcel Guguianu (sculptură), Samuel Mützner, Alexandru Ciucurencu, Iosif Iser şi Nicolae Vermont.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.