Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT! Nemulţumirea unui director de la Timişoara faţă de 'manevrele' PSD Arad - 'Scot zece mii de euro din buzunar şi mă duc la Antena3'

DNA

Mega-dosarul de corupţie "PSD Arad" scoate la iveală nemulţumirea provocată de schimbarea cu iz politic a directorului Direcţiei Regioanle de Drumuri şi Poduri Timişoara a directorului Economic din instituţie.

Mai precis acesta ameninţa cu devoalarea "manevrelor" pretins făcute de şeful PSD Arad pentru aducerea la conducerea DRPD a lui Mircea Lucaci.

Nemulţumirea exprimată de directorul economic din DRPD este surprinsă de anchetatorii DNA în înregistrări ambientale care acum reprezintă probe în acuzarea celor puşi sub urmărire în acest dosar.

'Scot zece mii din buzunar şi mă duc la Antena 3'

"Nemulţumirile legate de numirea lui Lucaciu Mircea au fost exprimate şi de directorul economic al DRDP Timişoara care s-a arătat deranjat de influenţa pe care cei din cadrul P.S.D. Arad o au în cadrul instituţiei, arătând că are posibilitatea de a plăti o campanie mediatică împotriva acestora: „Eu i-am zis şi lu’ Mircea, io ... dacă mă mai muşcă mult lumea de cur, printre care şi colegii tăi de la Arad, eu scot zece mii de euro din buzunar şi mă duc la Antena 3 ... Eu nu mă duc la o fiţuică din asta, aicea, să... Eu scot zece mii de euro din buzunar, că-i am, mă duc la Antena 3 şi-i dau lu’ Gâdea ... şi ...şi trei ... şi trei zile vorbesc numa’ de ... nu ... numa’ de Lu ... de Lucaciu, de Ispravnic, de cine vreau io.”, se arată în dosar.

Cristian Horgea, şef al Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac II şi vicepreşedinte al PSD, a încercat să îl liniştească pe directorul economic, spunând că preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, nu intenţionează schimbarea sa din funcţia deţinută: "Eu vă mai zic o chestie, domn ’ director, ăh ... ă ... nici nu să ... cel puţin din punct de vedere a lu’ Dorel nici nu se punea problema .. ă, să intre măcar în discuţie schimbarea dumneavoastră. Eu nu am auzit-o ...”.

Supărarea PSD Timiş că sunt promovaţi condamnaţi în funcţii publice

"La finalul discuţiei ... a mai afirmat că aceste numiri în funcţii de conducere au creat nemulţumiri şi în rândul Organizaţiei PSD Timişoara, din cauză nu sunt promovate persoane susţinute de această organizaţie, arătând că numirea unui condamnat penal într-o funcţie de conducere ar putea genera prejudicii electorale acestei organizaţii: „Pentru că ... pentru că ăştia de la Timişoara, s-or supărat într-adevăr când o văzut articolu’ ... Ăştia de la Timişoara s-o supărat. O zis, bă las-o-n p...(trivial n.ns.) mea, bine mă că nu oamenii noştri, nu ştiu ce, şi oamenii lor şi uite aşa şi uite aşa şi până la urmă scrie şi presa locală ca să pierdem noi voturi ... La fel, ca să piardă Timişul voturi. Şi o ... chestii de genu ’ ăsta.”, se mai arată în dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.