Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Palatul Reduta de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei va putea fi vizitat și virtual

Muzeu, Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de achiziție a serviciilor de digitizare necesare în vederea implementării proiectului ce vizează restaurarea Palatului Reduta, clădire emblematică ce găzduiește Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

În acest sens, contractul aflat în procedură de achiziție vizează digitizarea acestui obiectiv, respectiv captura digitală, transformarea din formă analogă în formă digitală, descrierea și reprezentarea obiectelor de patrimoniu și a documentației referitoare la acestea, procesarea, asigurarea accesului la conținutul digitizat și prezervarea pe termen lung.

Valoarea estimată a contractului este de circa 56.722 de lei fără TVA, prestarea serviciilor urmând a avea loc în 30 de zile calendaristice de la data ordinului de începere a prestării serviciilor, fără a depăși termenul de finalizare a implementării proiectului, respectiv 31 octombrie 2021.

Data limită de primire a ofertelor este luni, 19 iulie 2021, ora 23.30, iar criteriul de atribuire vizează îndeplinirea tuturor cerințelor din caietul de sarcini și prețul cel mai scăzut în lei, fără TVA.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Am reușit prin intermediul tuturor investițiilor realizate în ultimii ani să redăm acestei clădiri farmecul de odinioară și să îi creștem atractivitatea, transformând-o într-un obiectiv de neratat pentru toți cei care doresc să descopere frumusețile Clujului. Ne adresăm acum și celor care, din diferite motive, nu o pot vizita fizic, oferindu-le o alternativă la îndemână, aceea de a face un tur virtual al muzeului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.