Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Un deputat PSD își acuză șefii că habar nu au de social-democrație

Deputatul PSD de Baia Mare Florin Tătaru susţine că PSD are nevoie urgentă de reformă, inclusiv doctrinară, şi propune testarea cunoştinţelor liderilor partidului despre doctrina pe care o susţin, arătând că "nu poţi milita pentru social-democraţie dacă habar n-ai care-i sunt valorile fundamentale".

"E urgentă nevoie de o reformă, inclusiv doctrinară, în PSD. Se poate ajunge până la testarea efectivă a cunoştinţelor pe care le au liderii despre doctrina pe care o susţin. Voi face, în concret, această propunere într-un cadru oficial pentru ca ea să prindă formă şi viaţă în PSD. Nu poţi milita pentru social-democraţie dacă habar n-ai care-i sunt valorile fundamentale. PSD va depăşi această criză electorală cu lideri reali, cu figuri noi, cu oameni politici care reprezintă comunităţi mari de oameni. Cred că e nevoie de o schimbare de abordare şi de prezenţă a unui spirit de echipă unde cunoaşterea doctrinară social-democrată să nu fie luată în derâdere de unii lideri doar din pricină că habar n-au ce e doctrina care i-a făcut oameni politici", a arătat Tătaru, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO

Acesta a subliniat că de la şedinţele de partid social-democrat locale şi până la organizaţiile de partid social-democrat specifice, "viaţa de partid trebuie reconsolidată cu calm, responsabilitate şi realism".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.