Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înfiorător: Bărbatul de 72 de ani din București care a ucis-o pe angajata fiicei sale a folosit o drujbă și un cuțit

www.sokant.ro
politia nu treceti

Bărbatul de 72 de ani din Bucureşti care s-a prezentat la Poliţie pentru a anunţa că a ucis-o pe angajata fiicei sale a folosit un cuţit, dar şi o drujbă. Incidentul a durat mai puţin de zece minute, însă victima a suferit multiple plăgi pe tot corpul. Bărbatul, acuzat de omor, va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că procurprii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

”În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, anunţă, vineri, procurorii.

Aceştia precizează că inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Joi, bărbatul s-a prezentat la Poliţie pentru a anunţa că a ucis-o pe angajata fiicei sale, pentru că o suspecta că fură din gestiunea magazinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.