Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Un tânăr A VIOLAT violat o femeie de 91 de ani şi apoi a încercat să o omoare

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din judeţul Alba a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie în vârstă de 91 de ani, iar apoi a încercat să o omoare, strângând-o de gât, aceasta fiind găsită a doua zi, inconştientă, de fratele ei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Poliţia municipiului Aiud a fost sesizată, în 6 aprilie, despre faptul că o femeie în vârstă de 91 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă la locuinţa sa din localitatea Păgid.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

Poliţiştii din Aiud, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au început cercetările în acest caz pentru vătămare corporală, viol şi violare de domiciliu, iar în 14 aprilie au reuşit identificarea principalului suspect în acest caz, un bărbat de 28 de ani. El a fost reţinut pentru 24 de ore. În urma cercetărilor, poliţiştii şi procurorii au stabilit că, după comiterea violului, el a încercat să o omoare pe femeie.

Tot în 14 aprilie, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Citește și: BOR reacționează după declarația președintelui: BOR a respectat întocmai toate normele impuse prin leg

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, miercuri, începerea urmăririi penale împotriva bărbatului pentru tentativă de omor calificat.

"În fapt, la data de 5 aprilie, în jurul orelor 23.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, despre care ştia că locuieşte singură, întrucât o ajutase anterior în gospodărie, şi a constrâns-o pe aceasta, prin acte de violenţă fizică, să întreţină mai multe raporturi sexuale, iar ulterior, pentru a ascunde săvârşirea infracţiunii de viol, inculpatul a luat hotărârea infracţională de a suprima viaţa victimei, astfel că a sugrumat-o timp de câteva minute, până când victima a rămas inconştientă, moment în care a abandonat agresiunea, considerând că victima a decedat”, se arată în comunicat.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

În urma rănilor suferite, femeia are nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

Sursa citată a precizat că victima a fost găsită în stare de inconştienţă de către fratele său, a doua zi. Femeia se află internată în stare precomatoasă, la Spitalul Municipal Aiud.

Citește și: Incredibil! Iată ce medicament este pe lista OMS pentru combaterea Covid-19

Bărbatul a fost arestat, miercuri, de Tribunalul Alba pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.