Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

InfoCons și Binance sprijină educația financiară gratuită în România prin cursurile Școala Crypto

Radu Pop

InfoCons și Binance România promovează, în parteneriat, educația financiară și protecția consumatorilor, prin proiectul de educație în limba română Școala Crypto și aplicația InfoCons.

În cadrul parteneriatului, InfoCons va oferi noilor utilizatori ai aplicației ce se alătură din ecosistemul Binance vouchere în valoare de 100 de lei. Astfel, cele două entități continuă procesul de educație, începând din zona cripto și continuând cu informațiile esențiale pentru consumatorii oricăror tipuri de bunuri și servicii.

Binance, împreună cu ONG @Romania, au lansat săptămâna trecută proiectul de educație în limba română Școala Crypto, ce debutează cu un set de module online accesibile, menite să explice în detaliu, pe înțelesul fiecărui utilizator, fundamentele și mecanismele pieței cripto.

Finalizarea fiecărui curs aduce utilizatorilor din România nu doar un bagaj util de cunoștințe, dar și certificate și recompense utile în ecosistemul Binance. Cursurile din platformă sunt structurate pe nivelul Începător, Intermediar și Avansat.

Cursurile online sunt disponibile integral pe această pagină: https://www.binance.com/ro/events/scoalacrypto.

Aplicația GRATUITĂ InfoCons este disponibilă în 33 de limbi și vine în sprijinul consumatorilor cu informații utile, corecte, transparente și pe înțelesul tuturor. Aplicația este unică la nivel internațional, dezvoltată independent și transparent, și pune la dispoziție:

●       Scanarea codurilor de bare ale produselor agroalimentare, pentru a afla ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari, alergeni, cantitatea de zahăr, sare, calorii;

●       Scanarea codurilor QR de pe etichetele energetice ale produselor electrocasnice și ale dispozitivelor electronice;

●       Toate numerele utile și de urgență la nivel local, național și internațional - secțiune care este disponibilă și offline ;

●       Alertele pentru produsele alimentare și nealimentare în timp real la nivelul UE;

●       Timpii de așteptare în punctele de trecere rutieră a frontierei din/în România;

●       Verificarea agentiilor de turism, a unităților de cazare (hoteluri, pensiuni, hostel, etc.) și a unității de alimentație publică licențiate și autorizați din România;

●       Dicționar de terminologie din domeniul protecție consumatorilor, mediu, financiar bancar, muncă, asigurări, energie, etc.

●       3 QR coduri GRATUITE personalizate cu care puteți monitoriza traficul de scanare al  QR codurilor generate și nu numai.

Aplicația poate fi personalizată pentru fiecare consumator în funcție de nevoile si preferintele propria (cantitate sare, zahar, alergeni, numeric și tipuri de aditivi, etc).

Global, Binance Academy, umbrela sub care se desfășoară Școala Crypto, atinge 3,7 milioane de noi utilizatori. Până în prezent, 510.000 de participanți au finalizat cursuri, iar 98.000 de certificări NFT au fost distribuite.

Local, versiunea în limba română a fost lansată în august și cuprinde deja peste 300 de articole informative în limba română.

Despre InfoCons

Asociația InfoCons – Asociație de Consumatori a fost înființată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Obiectivele organizației sunt de a proteja drepturile și interesele legitime ale consumatorilor; de a conștientiza consumatorii asupra drepturilor pe care le au, de a dezvolta programe și proiecte în scopul realizării acestor obiective. Scopurile specifice ale programelor sunt de a proteja consumatorii împotriva riscului de a achizitiona și folosi produse de calitate îndoielnică, de a informa consumatorii  despre produsele care le-ar putea pune în pericol sanatatea, de a încuraja consumatorii să aibă dreptul de a alege, de a încuraja competiția loială, de a rezolva sesizările consumatorilor. Pentru mai multe informații, accesați https://infocons.ro/ .

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.