Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informația care-l îngroapă definitiv pe Dan Barna! Cum a reacționat în fața unui pensionar cu probleme de sănătate

captura video recorder
dan barna

Cinismul uluitor al prezidențiabilului USR Dan Barna a fost surprins pe camerele de luat vederi, așa cum se vede dintr-un documentar al campaniei electorale publicat pe canalul de YouTube al jurnaliștilor de la Recorder.ro

În timpul unei conversații cu pensionarii dintr-un parc, unuia dintre vârstnicii cu care vorbea Dan Barna i s-a făcut brusc rău, pierzându-și cunoștința pentru câteva momente. Cunoscuții omului au confirmat că acesta era cardiac și a avut o operație pe cord deschis. Plini de solicitudine de față cu oamenii și în prezența ziariștilor, useriștii și-au dezvăluit însă adevărata față după ce au plecat din mijlocul pensionarilor.

„Auzi, mă, asta nu mai aveam nevoie, să moară unu’...”, a comentat râzând, europarlamentarul USR Vlad Botoș, care-l însoțea pe Dan Barna în periplul electoral. Miștoul a continuat, un alt membru al USR adăugând vesel „Să nu moară unu’ ...”, iar Vlad Botoș revenind cu o glumă – „A vorbit Barna, a murit unu’...” – totul fără ca Dan Barna să schițeze vreun gest de dezaprobare!

Incidentul s-a încheiat cu un comentariu sarcastic, de la Clotilde Armand, celălalt euroaparlamentar USR, din suita electorală a candidatului Barna: „Dan, ai un efect important asupra oamenilor ...”

E de notat, de asemenea că, după ce pensionarul și-a revenit din leșin și după ce a fost întrebat de sănătătate, Dan Barna n-a ratat totuși ocazia să-i ofere acestuia și un pliant electoral.

Înregistrarea incidentului, începând cu minutul 5.53

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.