Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații în PREMIERĂ - Ce va conține mult așteptata lege a lobby-ului

Fars News
Giuliani

Apar primele informații privind una din cele mai așteptate legi din România.

Este vorba despre legea lobby-ului, care a devenit un subiect fierbinte după scrisoarea trimisă oficialilor statului român de avocatul președintelui SUA, Rudolph Giuliani, un conoscut lobbyst care a admis că a primit bani pentru a trimite epistola care critica protocoalele secrete din justiția din România.

Lobby-ul va fi definit în România ca acţiunea unor persoane sau grupuri de persoane, având interese variate, specifice și bine definite, prin care se urmărește influenţarea deciziilor luate la nivel politic, o activitate de lobby care va putea interveni fie înainte de adoptarea unei decizii, fie în timpul procesului decizional, fie ulterior adoptării deciziei, în etapa implementării, este decizia pregătită în proiectul ALDE, redactat sub supravegherea vicepreședintelui Varujan Vosganian și obținut de Profit.ro. Vor fi însă excluse o serie de activităţi, precum cele derulate de asociaţiile nonprofit, și nu va fi aplicat partidelor politice și nici altor organizații, scrie Profit.ro.

Citește și: Scandalul manualelor greșite EXPLODEAZĂ în Parlament: Directorul Editurii Pedagogice va fi audiat de parlamentari .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.