Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații REVOLTĂTOARE Pedofilul din București este angajat la stat - Bărbatul ar fi violat o femeie în 2012 (România TV)

houstonchronicle.com
extradare catuse

Apar noi informații în cazul bărbatului reținut de polițiștii din București sub acuzații de pedofilie. Conform România Tv, acesta este angajat al RAPPS, acolo unde ocupă un post de IT-ist. Sursa citată mai informează și că bărbatul nu era la prima faptă de acest gen. Acesta ar fi violat o femeie în 2012, însă victima și-a retras plângerea după ce s-a împăcat cu agresorul.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală, a fost arestat preventiv după ce a fost audiat la sediul Secţiei 19 de Poliţie, anunţă Poliţia Capitalei, transmite Agerpres.

DGPMB precizează într-un comunicat de presă că poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare luni un mandat de aducere pe numele acestuia.

Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Secţiei 19 în două cauze privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea ar fi fost comise de către aceeaşi persoană.

Potrivit Poliţiei, în urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la data de 26 septembrie a.c., bărbatul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile - Liderul PSD nu vrea să semneze sesizarea CCR privind protocoalele din justiție .

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.