Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informația care dinamitează cazul de dopaj al Simonei Halep: 'Este umilită intenționat! Știm care e planul!'

FRT
Simona Halep

Simona Halep se confruntă cu o schimbare semnificativă în cariera sa: începând de săptămâna viitoare, va ieși din top 500 al clasamentului WTA. Cu toate acestea, veștile rele nu se opresc aici.

În așteptarea unui prim verdict în urma procesului desfășurat la Sports Resolutions, Simona Halep nu are permisiunea de a participa la niciun turneu profesionist de tenis la nivel mondial. Drept urmare, jucătoarea noastră în vârstă de 31 de ani înregistrează o cădere rapidă în clasamentul WTA. Odată cu încheierea turneului de la Montreal, care are loc în această săptămână, fostul lider mondial va ieși din top 500 al clasamentului WTA, conform Gsp.

Pe lângă aceste aspecte, o scădere abruptă în clasament este previzibilă după încheierea US Open 2023, moment în care Simona Halep va dispărea complet din ierarhie. Practic, ea va fi nevoită să participe în runde de calificare la orice competiție la care se înscrie, cu excepția cazului în care i se acordă un wildcard, chiar și dacă va fi găsită nevinovată.

Întrucât războiul cu ITIA (Asociația Internațională a Tenisului) nu a avut încă un verdict inițial, surse din cercul apropiat al sportivei noastre sugerează că există un sentiment de furie și frustrare în fața vitezei reduse cu care Sports Resolutions tratează acest caz.

„Planul lor pare să fie acesta, să o scoată pe Simona din clasamentul WTA. Pare că vor să o umilească intenționat, e pur și simplu o bătaie de joc pentru un fost lider mondial!”, au declarat surse din anturajul sportivei pentru GSP.

Jucătoarea din Constanța așteaptă de mai bine de 40 de zile un răspuns de la forul care o judecă, în condițiile în care practica spune că verdictul ar fi trebuit să sosească în primele 10 zile după încheierea audierilor și prezentării cazului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.