Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informație REVOLTĂTOARE! Care este cauza tragediei aviatice din Indonezia, în care au murit 188 de persoane

stiripesurse.ro
avion

Avionul care s-a prăbușit în Indonezia a avut probleme tehnice în cursul zborului precedent-director

Aeronava companiei Lion Air, care s-a prăbușit în ocean la scurt timp după decolarea de la Jakarta, a avut o problemă tehnică în cursul zborului precedent, care însă a fost rezolvată în conformitate cu procedurile, a declarat directorul general al firmei, relatează agenția Reuters, citat de Mediafax.

"Avionul a zburat anterior de la Denpasar la Cengkareng (Jakarta). A fost raportată o problemă tehnică, dar care a fost rezolvată în conformitate cu procedurile", a declarat Edward Sirait, directorul companiei, fără să precizeze natura problemei.

Potrivit autorităților, echipele de căutare au găsit o serie de resturi, inclusiv veste de salvare și bucăți de telefoane, la o adâncime de aproximativ 30 de metri, în apropiere de ultima locație cunoscută a avionului.

Resturi, inclusiv scaune, despre care se cred că provin de la avionul prăbușit, au fost descoperite și în apropierea unui platforme petroliere din Marea Java, a declarat un oficial al companiei de energie Pertamina.

Șeful agenției indoneziene pentru siguranța transporturilor a declarat că momentan nu se cunosc cauzele prăbușirii avionului, adăugând se așteaptă descoperirea și recuperarea înregistratoarelor de zbor care ar oferi informații cruciale despre incidentul aviatic.

 

Un purtător de cuvânt al agenției indoneziene pentru operațiuni de căutare și salvare a declarat că avionul a pierdut contactul cu turnul de control la 13 minute de la decolare.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

"Nu știm încă dacă există supraviețuitori. Sperăm, ne rugăm, dar nu putem confirma", a declarat Muhmmad Syaugi, șeful agenției indoneziene pentru operațiuni de căutare și salvare.

Cursa JT-610 a decolat din Jakarta luni dimineață la ora locală 6.20. Avionul ar fi trebuit să aterizeze o oră mai târziu în Pangkal Pinang.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.