Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii contradictorii despre naţionalitatea victimelor atacului din staţiunea egipteană Hurghada

egipt

Un atacator înarmat cu un cuţit a ucis vineri două turiste străine şi a rănit alte patru persoane, tot turişti străini, în staţiunea egipteană Hurghada, dar informaţiile despre naţionalitatea victimelor sunt contradictorii. Iniţial s-a anunţat că cele două turiste sunt ucrainence, dar agenţia Reuters a afirmat ulterior, citând surse oficiale locale, că de fapt ar fi turiste germane.

Nu este clară nici naţionalitatea celorlalte victime. Dar toate agenţiile de ştiri vorbesc deocamdată despre răniţi cetăţeni ai unor ţări est-europene. Reuters afirmă că două persoane de naţionalitate cehă se numără printre răniţi, în timp ce Interfax anunţă că o femeie rusoaică este de asemenea rănită. Potrivit DPA, toate victimele sunt femei. O informaţie că cetăţeni sârbi s-ar număra printre victime a fost infirmată oficial de MAE de la Belgrad, conform Agerpres.

Atacatorul a înotat pornind de pe o plajă publică şi a reuşit astfel să pătrundă de pe o altă plajă în incinta unui hotel, unde a comis atacul. Însă potrivit Reuters el ar fi comis două atacuri, doi dintre cei patru răniţi fiind înregistraţi în al doilea atac. Atacatorul a fost arestat, dar încă nu se cunoaşte motivaţia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.