Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații despre plățile realizate în cazinourile online

Unibet
Informatii despre platile realiate de cazinourile online

În ziua de astăzi, românii care vor să se distreze în cazinourile online pot efectua plăți extrem de simplu și rapid. Totul este intuitiv și la îndemâna oricui, astfel că inclusiv începătorii nu vor întâmpina nicio problemă în a-și alimenta contul de joc cu bani și a-și retrage câștigurile.

Metodele de plată variate, depunerile realizate instantaneu și retragerile procesate extrem de repede fac ca experiența de joc într-un cazino de pe internet să fie una extrem de plăcută.

Citește acest articol și vei afla cele mai importante informații legate de plățile din cazinourile licențiate online.

Cazinourile online îți oferă bonus la depunere

Înainte de toate, am ales să încep acest articol prin a-ți oferi o informație extrem de utilă și anume aceea că site-urile de cazino din România te vor recompensa cu bonusuri interesante atunci când faci o depunere de bani în contul tău.

Acest lucru este valabil atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, aceștia din urmă putând beneficia de multe ori de bonusuri la reîncărcare care să le aducă bani în plus, rotiri gratuite, cashback sau alte beneficii.

De asemenea, uneori nici măcar nu va fi nevoie să realizezi un depozit în contul tău pentru a juca, deoarece unele platforme îți vor acorda bonusuri gratuite, așa cum este cazul promoțiilor cu rotiri gratuite fără depunere Unibet.

Un lucru este clar: mereu când vrei să realizezi o depunere la cazinourile online consultă promoțiile disponibile, fiindcă în majoritatea cazurilor te așteaptă bonusuri avantajoase.

Metode de plată acceptate

Cazinourile online se află într-o continuă evoluție, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește metodele de plată disponibile. Astfel, în ziua de astăzi clienții au parte de multe variante de depunere și retragere.

Cardurile bancare sunt acceptate pe toate site-urile de jocuri, însă pe lângă acestea există multe alte variante de plată utile. Mai exact, iată în lista de mai jos principalele metode de depunere și retragere pe care le poți găsi în cazinourile online:

  • Card bancar
  • Transfer bancar
  • Portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard)
  • TopPay
  • Okto Cash
  • Smith&Smith
  • Abon
  • Revolut

Așadar, după cum poți vedea, numărul metodelor de plată este ridicat și cele prezentate mai sus nu sunt toate variantele de care vei beneficia. La ele se mai pot adăuga Apple Pay sau chiar și plăți prin intermediul locațiilor stradale ale operatorilor de cazino.

Partea interesantă este că nu vei avea neapărată nevoie de un card sau un cont bancar pentru a realiza plăți în cazinourile de pe internet. Spun asta deoarece tot mai multe platforme de acest gen îți oferă posibilitatea de a depune și retrage bani cash.

Pentru aceste tipuri de tranzacții cash vei avea la dispoziție mai multe opțiuni, printre care cele mai populare sunt Paysafecard, Okto Cash și TopPay, dar la care se adaugă și Smith&Smith, Abon sau sălile de jocuri stradale ale operatorilor prezenți și în mediul online.

Reguli și informații utile privind depunerile

ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) este o Instituție a Statului care are în control desfășurarea jocurilor de noroc online și offline din țara noastră.

Aceasta a stabilit mai multe reguli pentru românii care se distrează în cazinourile online, iar printre acestea se numără și reguli privind încărcarea cu bani a contului de joc.

Mai exact, iată în lista de mai jos câteva informații utile și reguli pe care trebuie să le respecți la depunere:

  • Trebuie să depui numai printr-o metodă de plată care este pe numele tău, adică ce îți aparține. În caz contrar nu îți vei putea verifica contul de joc și nu vei putea realiza retrageri.
  • Dacă nu ai contul de joc verificat, atunci nu vei putea depune în total mai mult de 900 RON.
  • Toate depunerile, cu excepția celor realizate prin transfer bancar se realizează instantaneu.
  • Pentru fiecare depunere cazinoul este obligat să îți oprească o taxă de 2% din suma depusă.

Reguli și informații utile privind retragerile

Bineînțeles că și atunci când vine vorba despre retrageri de la cazinourile online există câteva reguli importante și informații de care trebuie să ții cont, după cum urmează:

  • Poți realiza retrageri din cazinourile online doar dacă ai contul de joc verificat.
  • Pentru retragere vei avea la dispoziție numai metode de plată pe care le-ai utilizat anterior și la depunere.
  • Pentru fiecare retragere cazinoul îți va opri impozitul pe câștig. Momentan, acesta este în valoare de 3% pentru retragerile de până la 10.000 RON.

Depunerile și retragerile din cazinourile online reprezintă așadar proceduri simple și inuitive, fiind astăzi la îndemâna oricui. Vei avea la dispoziție multe variante de plată din care să alegi, iar dacă vei respecta și regulile amintite mai sus, atunci nu vei întâmpina nicio problemă și vei avea parte de o experiență de joc excelentă.

De asemenea, nu uita că în majoritatea cazinourilor online beneficiezi și de suport tehnic prin live chat, astfel că dacă întâmpini orice dificultate la depunere sau retragere, poți contacta într-un timp foarte scurt Serviciul de Relații cu Clienții și vei primi ajutor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.