Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații SCANDALOASE - OUG 13 a fost scrisă de pe calculatoarele unor angajați de la cancelaria lui Liviu Dragnea - Reacția liderului PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Informații importante privind scandalul adoptării OUG 13 au fost făcute publice recent de Inițiativa România, care a sesizat Parchetul General în cazul lui Liviu Dragnea, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunii de conflict de interese în cazul delegării către Florin Iordache a atribuțiilor de președinte al Camerei Deputaților pentru ca acesta să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probelor, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

"Ies la iveală detalii bombă din scandalul care a zguduit din temelii justiţia românească. Documentele care au stat la baza Ordonanţei de Urgenţă 13 au fost scrise pe calculatoarele unor angajaţi de la cancelaria președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Informaţiile apar într-un act al Parchetului General, publicat de Iniţiativa România", informează Realitatea.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Parlament, că textul ordonanței de urgență a Guvernului 13/2017 nu a fost întocmit în biroul său de președinte al Camerei Deputaților.

Întrebat, luni, la Parlament, dacă este adevărat că documentul care a stat la baza OUG 13, întocmit pe 15 ianuarie 2017, a fost redactat în biroul său de președinte al Camerei Deputaților, așa cum ar susține DNA, după care a fost preluat de ministrul Justiției de la acea vreme, Florin Iordache, liderul PSD Liviu Dragnea a negat.

„Eu nu am făcut niciun text la acea ordonanță și nimeni de la mine de la cabinet nu a făcut vreun text la mine la cabinet, la cabinetul președintelui Camerei Deputaților”, a spus Dragnea.

Chestionat cum își explică faptul că DNA ar susține acest lucru, liderul PSD a replicat: „Eu știu?! Nu știu. E singura minciună pe care o susține DNA, plecând de la unitatea de elită și până în zilele de astăzi?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.