Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații scandaloase, pe surse: cele cinci victime noi ale preotului Visarion Alexa spun că acestuia îi plăceau sânii mici

Inquam Photos / George Calin
visarion alexa

Apar informații scandaloase, pe surse, despre preotul Visarion Alexa. Alte cinci femei au reclamat că au fost hățuite de părinte, după ce o tânără de 37 de ani l-a dat pe mâna oamenilor legii, acuzând că a fost pipăită în biserică. Victimele preotului au făcut un grup de WhatsApp și acolo au decis să depună și ele plângere, deși faptele reclamate s-au petrecut acum mai mulți ani. România TV dă pe surse informații picante și susține că din mărturiile date de femei anchetatorilor reiese că preotul avea o pasiune pentru femeile cu sânii mici, pe care nu pierdea nicio ocazie să le atingă.

Astăzi, Visarion Alexa a fost audiat la Parchetul General, anchetatorii fiind în curs să finalizeze expertizarea tehnică a telefonului de pe care preotul purta discuții cu enoriașele.

Citește și: Breaking - Încă cinci victime au depus plângere pe numele preotului Visarion Alexa pentru hărțuire sexuală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.