Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii ŞOC în cazul accidentului feroviar din Cluj: șoferul nu avea permis, iar maşina era radiată/ FOTO-VIDEO

Un tren care circula pe ruta Cluj-Oradea a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată din Halta Nădășelu un autoturism în care erau două persoane. Cei doi au murit, iar circulația rutieră a fost blocată pentru o perioadă. Șocant este faptul că șoferul autoturismului nu avea permis auto.

Citește și: Polițiștii din Ploiești au ridicat două persoane, acuzate de proxenetism prin metoda 'lover-boy'

„Conform primelor informații, trenul care circula pe relația Cluj-Napoca - Oradea a surprins în gabaritul caii ferate un autovehicul între haltele Gârbău- Macău. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autovehiculului au decedat.
La fata locului se efectuează investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
„În urma verificarilor, s a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulație”, au mai menționat reprezentanții Poliției.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca - Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au decedat”, anunțau inițial reprezentanții Poliției.content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.