Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infotrafic: Pericol de formare a poleiului pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă că, marţi seară, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere, există riscul apariţiei poleiului pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. În plus, în urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire, pe carosabil au apărut mai multe gropi.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

”Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului. În urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire pe suprafaţa carosabilă au apărut mai multe gropi”, a transmis, marţi seară, Centrul Infotrafic.

Cursa citată precizează că lucrările de plombare au fost întrerupte pe timpul nopţii, iar în urma precipitaţiilor au fost acoperite cu apă.

”În aceste condiţii le recomandăm conducătorilor auto să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, folosind cu precădere frâna de motor pentru a evita să derapeze”, au transmis reprezenţii Infotrafic.

Aceştia reamintesc că şoferii sunt obligaţi să anunţe administratorul drumului public, ori cea mai apropiată unitate de Poliţie atunci când au cunoştinţă despre existenţa pe drum a unui obstacol sau a oricărei alte situaţii periculoase pentru fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.