Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infotrafic: restricții de circulație din cauza zăpezii și lucrărilor pe mai multe drumuri din țară

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Restricții de circulație sunt impuse sâmbătă pe mai multe drumuri din țară din cauza zăpezii și a unor lucrări. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, sâmbătă dimineața, pe drumurile naţionale și pe autostrăzi nu sunt probleme majore privind circulația mașinilor, anunță Mediafax.

Totuși, ca urmare a prăbușirii versantului, circulația rutieră este închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Restricții de circulație pentru camioane din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sunt pe DN 1H, între kilometrii 6 și 26 (Peștiș, jud. Bihor – Nușfalău, jud. Sălaj) și pe DN 75, de la Nucet până la limita cu județul Alba (localitatea Vârtop, Bihor).

Alte restricții de circulație au fost impuse ca urmare a lucrărilor la infrastructură. Astfel, în județul Prahova, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Din acest motiv, circulația pe banda nr. 1 este restricționată.

Începând din de la 1 februarie, s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10, pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15 și 16, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la kilometrul 16. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă.

Totodată, a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina - Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se desfășoară pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 246, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.