Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înfrângere dureroasă pentru Manchester United: Salariile jucătorilor vor fi tăiate, după ce echipa a ratat calificarea în Liga Campionilor

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Jucătorilor echipei Manchester United le vor fi reduse salariile după ce echipa a ratat calificarea în ediţia următoare a Ligii Campionilor.

Potrivit Daily Mail, fotbaliştii echipei de pe Old Trafford vor pierde până la un sfert din salariile actuale. De exemplu, vedeta Cristiano Ronaldo va avea salariul scăzut de la 385.000 de lire sterline pe săptămână (450.000 de euro) la 288.000 de lire sterline (337.000 de euro), iar portarul David de Gea, de la 375.000 de lire sterline (439.000 de euro), la 281.000 de lire sterline (323.000 de euro).

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Brighton, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului Angliei, conform news.ro.

Acest eşec a pus capăt şanselor echipei antrenate de Ralf Ragninck de a prinde un loc la "masa bogaţilor" în cupele europene.

United mai are doar un joc de disputat în acest sezon şi ocupă locul 6, de Liga Europa, cu 58 de puncte, la cinci puncte de Arsenal, de pe locul 4, de Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.