Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înfrângere pentru Andrei Chiliman la ÎCCJ: Ce nu are voie primarul suspendat al Sectorului 1

andrei chiliman duba

Primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a suferit o nouă înfrângere la ÎCCJ! Chiliman le-a cerut magistraților să poată contesta la CCR decizia de a nu reveni în funcția de primar. În plus, judecătorii au extins cu încă 60 de zile a controlului judiciar. Chiliman este acuzat că în perioada 2006-2015 a atribuit contracte în mod preferențial unei firme care trebuia să plătească comisioane către primar, dar și către angajați ai primăriei. Chiliman este acuzat de trafic de influenţă, iar prejudiciul din dosar a fost stabilit la 670 de milioane de euro.

Citește și: DNA, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Sorin Oprescu: Ce i s-a întâmplat primarului suspendat

Iată minuta ședinței de judecată:

Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de inculpatul Chiliman Andrei Ioan privind sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.215 alin.8 Cod procedură penală. Respinge, ca nefondată, plângerea formulată de inculpatul Chiliman Andrei Ioan împotriva ordonanţei din data de 9 octombrie 2015 emisă în dosarul nr.218/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în 48 de ore de la pronunţare, în ceea ce priveşte soluţia referitoare la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 20 noiembrie 2015.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Terorista care s-a aruncat în aer la Paris: Capul i-a aterizat pe trotuar, șira spinării pe o mașină de poliție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.