Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înfrângeri DUREROASE pentru PNL: liberalii și PSD-iștii, la un pas de bătaie generală/ VIDEO

pnl dosar

PNL suferă înfrângeri dureroase în teritoriu, acolo unde se duce lupta pentru formarea de majorități în Consiliile Județene. Una dintre luptele cele mai încinse s-a dus la Timiș, acolo unde PSD a reușit să-și adjudece victoria cu ajutorul ALDE și PMP.

Fostul ministru din guvernul Ponta, Sorin Grindeanu, a devenit noul președinte al Consiliului Județean Timiș cu 20 de voturi ”pentru”, asta în timp ce PNL și UDMR și-au predat buletinele neatinse, asta însemnând voturi nule.

Ședința de plen s-a încheiat cu votul pentru vicepreședinți, unde a apărut o mică surpriză. Dacă la alegerea lui Sorin Grindeanu au fost 17 voturi nule, ale reprezentanților PNL și UNPR, la alegerea vicepreședinților au fost 16 buletine nule, un consilier liberal acordându-i votul Roxanei Iliescu. Astfel vicepreședinți ai Consiliului Județean Timiș au fost aleși Traian Stancu, cu 20 de voturi și Roxana Iliescu cu 21, scrie presa locală.

Chiar dacă PNL a reușit să câștige primăria Timișoara, prin Nicolae Robu, înfrângerea de la Consiliul Județean va avea efecte pentru alegerile parlamentare.

Țigăneală în fieful lui Bolojan

Liberalii au mai suferit o înfrângere grea la Bihor în fieful secretarului general al PNL, Ilie Bolojan. PSD-UDMR-ALDE au reușit să câștige majoritatea în CJ Bihor, iar noul președinte este dat de UDMR, Szabo Ştefan-Gheza.

Ședința de la CJ Bihor a fost un adevărat circ, iar liberalii și cei din coaliția majoritară au fost la un pas de bătaie, informează presa locală.

Urmăriți în clipul video de mai jos scandalul de la CJ Bihor:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.