Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infuzie de aleşi locali la PSD Bihor

psd

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat joi, într-o conferinta de presa, ca pâna în prezent 9 primari si 63 de consilieri locali au trecut în rândurile organizatiei sale.

Liderul PSD Bihor a precizat ca astfel social-democratii, cu 24 de primari, au trecut pe locul doi în judet, la egalitate cu UDMR si dupa PNL. Dar potrivit acestuia, s-ar putea ajunge la 26 sau chiar 28 de primari în ultima saptamâna în care ordonanta 45 mai este valabila
Mang a nominalizat opt localitati ai caror edili de la PDL, PNL si PC au trecut la PSD, adaugând ca al noualea a cerut sa ramâna, deocamdata, anonim. Despre cei 63 de consilieri locali, Mang a spus ca sunt de la 'PDL, PPDD si PNL'. A existat si un consilier PSD, din Nucet, care a dezertat la PDL.
'As dori sa-i asigur pe toti care au facut acest pas si pe cei care doresc sa-l mai faca în aceasta saptamâna de faptul ca vor fi primiti si tratati în PSD Bihor la fel ca si toti membrii nostri, nu vor fi pusi la marginea salii, ci vor avea loc cu noi la masa discutiilor si a conducerii activitatii politice', a mai spus Ioan Mang.
Ordonanta de Urgenta a Guvernului 45/2014 le permite primarilor si alesilor locali ca pâna joi, 16 octombrie, sa treaca în alt partid decât cel din care au facut parte la alegerile din 2012.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.