Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inginerul din reportajul Recorder, dat afară de la Apele Române: i se oferea un post interimar

Inginerul din reportajul Recorder, Gabriel Musteață, a fost dat afară de la ”Apele Române”, după ce a refuzat să fie încadrat pe un alt post, dar acesta fiind doar un interimat.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

”În contextul articolelor din mass-media, Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) face următoarele precizări:

În urma refuzului repetat de a semna documentele de încadrare pe postul oferit de director tehnic, începând de astăzi, 9 februarie, domnul Musteață Gabi nu mai este angajat în cadrul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Prut-Bârlad. Relațiile contractuale de muncă cu angajatorul au încetat conform prevederilor legale.

În urma modificărilor de organigramă ale tuturor Administrațiilor Bazinale de Apă realizate în luna noiembrie 2020 și aprobate de către Consiliul de Conducere al ANAR, prin comasarea activităților de exploatare a lucrărilor hidrotehnice și dezvoltarea investițiilor a rezultat, la nivelul fiecărei ABA, departamentul Exploatare Mentenanță și Investiții. În acest context, domnului Musteață Gabi i s-a oferit postul de Director tehnic – Exploatare Mentenanță și Investiții, pe o perioadă determinată de 30 zile, conform prevederilor în vigoare. Până la data modificării organigramei, acesta a ocupat funcția de director tehnic Exploatare Lucrări hidrotehnice (interimar).

În perioada noiembrie 2020-16 decembrie 2020, domnul Musteață Gabi s-a aflat în concediu medical. La revenirea din concediul medical, i s-au prezentat documentele prin care era numit în funcție, precum și fișa de post, singura pe care a semnat-o, dar cu obiecții. Aceleași documente i s-au înaintat din nou, cu adresă oficială, iar angajatul și-a exprimat dezacordul cu privire la numirea temporară pe postul de Director tehnic – Exploatare Mentenanță și Investiții.

Având în vedere că a refuzat în mod repetat semnarea actelor de numire în funcția de director tehnic, la începutul lunii ianuarie, ABA Prut-Bârlad i-a propus unul dintre posturile vacante de inginer în diverse compartimente, conform pregătirii sale profesionale. Domnul Musteață a refuzat toate variantele propuse.

De asemenea, vă comunicăm faptul că în data de 4 februarie a.c., doamna Simona Iancu și-a prezesntat demisia, raporturile de muncă cu ABA Prut-Bârlad fiind încetate.”, arată un comunicat al Apelor Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.