Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingredientul minune care reface ficatul şi reduce colesterolul

colesterol artere

Persoanele cu kilograme în plus, cele care se simt epuizate, cele care au un exces de toxine atât în organism, cât și în alimentație sau în produsele cosmetice, chiar și persoanele care locuiesc în zone poluate sunt deja afectate de astenie, scrie realitatea.net.

Dacă nu suferiți de astenie, atunci sigur vă simțiți obosiți și stresați. Însă albinele au avut grijă să creeze un produs de-a dreptul miraculos pentru organism.

Supranumită și ”pâinea albinelor”, păstura este deja încoronată drept superalimentul cu proprietăți miraculoase, lăsând la o parte gustul fenomenal. Poate fi folosită și ca o gumă de mestecat naturală, datorită texturii păstoase, redând prospețimea gurii instant.

Deși compoziția sa este asemănătoare cu cea a polenului, păstura are proprietăți și mai valoroase decât acesta, datorită conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali, scrie doctorulzilei.ro. Complexul de vitamine, minerale, lactofermenți, aminoacizi și enzime care se găsesc în păstură fac din acest produs o sursă importantă de energie, vitalitate și bunăstare generală.

Se recomandă cel puțin o linguriță de păstură pe zi persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, care au afecțiuni hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.