Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, DEZVĂLUIRE despre funcționarea statului paralel: 'Acum mă amenință că nu lupt cu Adina Florea'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu vine cu dezvăluiri interesante privind statul paralel. Într-o postare pe Facebook, aceasta povestește cum a fost denigrată de un bărbat care a vrut să îi fie client, însă pe care l-a refuzat când a observat că încerca discreditarea Adinei Florea.

"Statul Paralel mai are o vină: a creat false ”victime”. Cetățeni ai României, batjocoriți de tot soiul de ”paraditori” au fost amestecați cu veritabili infractori, care s-au prevalat de aceste nenorociri reale, pentru a-și clama falsa nevinovăție.

Unul este un dement, numit Dimoftahe nu știu cum, care a venit la mine la cabinet mai mult plângând de cum i-a nenorocit Adina Florea viața. Nu auzisem de ea până atunci. Îmi tot spunea cum a mituit el pe toată lumea de peste tot (polițiști, procurori, judecători), pe la petreceri și mese și ăia i-au făcut dosare și au refuzat să îl ajute apoi. Îl întrebam de fapta lui și bâjbâia, o tot ținea că trebuie să ”ne luptăm” cu procurorii nu știu care.

Am citit puțin ce adusese el și nu mi s-a părut deloc că ar fi vreun abuz acolo, era descrisă o oarecare faptă, poate doar după studierea probatoriului ai fi putut aprecia mai concret cum să faci apărări. Cu toate acestea, pentru că nu era o miză politică, pentru că era cu tot cu soția în dosar, și tot spunea de copiii lor, i-am comunicat că mă voi gândi dacă îl preiau drept client și cu ce onorariu (căci culmea, avocații muncesc pe onorarii).

Avea zeci de martori în dosar, erau doi inculpați (el cu soția), volume nenumărate la dosar și dosarul putea dura chiar 3 ani, fiind în afara Bucureștiului. Onorariul comunicat lui era de aprox 1000 EURO PE AN DE PERSOANĂ, adică o sumă aproape modică pentru un avocat, cu mult sub onorariile obișnuite.

Pentru că o ținea langa cu Adina Florea și răul pe care vrea să i-l facă femeii, l-am tot evitat și nu am semnat contract cu el.

Acum mă amenință că nu lupt cu Adina Florea, că nu l-am apărat gratis și fără contract, probabil (sau poate să îi dau și bani pentru onoarea ce mi-o făcea).

Și acesta este un efect extrem de ticălos pe care l-au născut procurorii-amatori: toți ”scelerații” susțin că sunt victime.

Dacă reușiți să înțelegeți, dragi procurori, că este și în avantajul vostru să trimiteți în judecată doar persoane pentru care există probe că au săvârșit fapte penale reale, pentru că doar așa vă credibilizați, atunci va fi perfect, căci se vor evita și acest tip de impostori.

Citește și: Anunț - ȘOC: Klaus Iohannis și-a luat la revedere de la al doilea mandat: Ghinion, ghionion total (Daniel Dragomir)

PS - am dat unfriend tuturor care au dat like la postările sonatului :) ... unii dintre ei, asistați chiar gratis de mine în diverse locații, tot din compasiune tovărășească... se știu ei care", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.