Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, SHOW după ce Theresa May a anulat întâlnirea cu Iohannis: A aflat că soția a fugit din țară și domnul are are 150 de mii de dosare penale închise

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, reacționează dur după ce întâlnirea președintelui României, Klaus Iohannis, cu premierul britanic, Theresa May, a fost anulată.

"Cum de ce a anulat întâlnirea? Mă gândesc că o fi aflat și Theresa că soția domnului a fugit din țară și și-a găsit de vizită ”de stat” pe la ea și că domnul Iohannis are 150 de mii de dosare penale închise, unele de un procuror salvat politic de la șansa de ”a-și dovedi nevinovăția”. Nu se vede femeia cu toți penalii :)

Aceste ”circoteci” interne, exportate în afara României, au arătat lumii o altă față a țării decât o reprezintă majoritatea românilor: cetățenii români și-au ales guvernanți care, au crezut ei, o să le protejeze drepturile și vor repune justiția pe făgașul ei normal. Că unii i-au înșelat, asta e altă poveste ... data viitoare vor fi mai atenți.

Domnule Iohannis, dvs. și partidul dvs. ne-ați prezentat lumii așa cum a înțeles Macovei să trateze această țară. Această ”nimeni în drum”, o individă care tocmai și-a părăsit propriul partid care nici măcar pragul electoral nu l-a depășit, pentru că românii nu sunt scelerați (poate doar foarte puțini dintre ei) NU reprezintă poporul român.

Macovei și șleahta ei băsistă ne-au vândut străinilor și NU reprezintă acest popor, iar rușinea adusă asupra românilor se răzbună: cine să vrea să se vadă cu președintele unui stat de corupți și circari?

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după raportul MCV - Fostul președinte anunță consecințe DEZASTRUOASE

Până nu veți înțelege asta, veți fi fost degeaba cocoțat de cetățeni în acea funcție, stimabile!", scrie Ingrid Mocanu pe Faceook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.