Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a EXPLODAT după ce fetița de 11 ani a fost găsită MOARTĂ: 'Olanda ne cere să ne umilim și să înghițim lecții de doi bani'

Antena 3
ingrid mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a explodat după ce fetița de 11 ani dispărută în urmă cu mai multe zile de la 100 de metri de casă a fost găsită moartă. Principalul vinovat ar fi un cetățean olandez care ar fi venit în România pentru turism sexual. Omul a închiriat o mașină și un apartament în București și după ce a ucis-o pe micuța din Dâmbovița a plecat înapoi în Olanda, unde s-ar fi sinucis.

"O copilă a fost răpită și ucisă în drumul de la școală spre casă. Un cetățean olandez este suspect... se pare că a fugit din țară.

Olanda ne spune că trebuie să ”luptăm anticorupție”, cu riscul distrugerii destinelor unor nevinovați, a încălcării legii și cu aruncarea la coș a prezumției de nevinovăție.

Nu trebuie să luptăm împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei și altor forme de infracționalitate gravă.

Trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani... și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane.

PS - comunicatorii de la Dâmbovița par totuși mai ”culți în cap” decât cei de la Caracal", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.