Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a LUAT FOC după condamnările din dosarul RDS: Băi, corupților, nu mai slăviți Securitatea că nu v-a ajutat la nimic!

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu comentează decizia instanței care l-a condamnat, ieri, pe Dumitru Dragomir la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat că a primit mită de la administratorul RDS/RCS, Ioan Bendei. Aceeași instanță l-a condamnat și pe  Bendei.

"UM Digi 24 condamnată! Bendei este penal! Eu, în calitate de cetățean ”paradit” m-aș putea îndoi de corectitudinea soluției. Dar directorul unei televiziuni care de dimineața până seara ridică în slăvi ”Statul de Drepți” și pune icoane cu oamenii în robe prin studiouri, nu cred că mai poate contesta soluția. Deci e corupt sadea, ce mai tura-vura?

Astă seară să se predea la penitenciar, că doar nu o să conteste chiar el soluția ”onoratei instanțe”, că onorata nu greșește niciodată.

Băi, corupților, nu mai slăviți Securitatea că nu v-a ajutat la nimic!

Felicitări judecătorilor care nu s-au lăsat manipulați cu bilețele!

PS - îmi pare rău de Nea Mitică, săracu, el se tot luptă cu băieții ăștia de ceva vreme... el poate face apel", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.