Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a LUAT FOC după validarea raporturilor privind abuzurile lui Kovesi: Am realizat că nu știu nimic

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, achitată recent în dosarul ANRP, unde nu au mai existat probe incriminatorii care să mențină condamnarea de 4 ani pe care o primise după ce au fost eliminate probele obținute cu sprijinul serviciilor secrete, a luat foc după ce raportul Inspecției Judiciare privind abuzurile făcute de DNA, pe vremea când era condusă de Laura Codruța Kovesi, asupra judecătorilor a fost validat.

"S-a validat raportul Inspecției Judiciare, unde se arată câte interceptări, presiuni și alte astfel de ”delicatesuri” se exercitau asupra judecătorilor de către DNA.

Am înțeles de la FJR (federația judecătorilor, chipurile) că așa este bine și că trebuie revocată Savonea, desființată SIIJ și alte astfel de măsuri necesare pentru ”independența judecătorului”.

Am realizat la această vârstă că nu știu nimic despre sensul unor termeni: ”independența judecătorului” izvorăște din competența de a ancheta magistrați numai a DNA, printr-o ”secție” a acestui parchet special și el, care să facă dosare judecătorilor, iar ”stat de drept” înseamnă când procurorii sunt numiți ”independent” de Președintele țării, nu de CSM", a scris pe Facebook Ingrid Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.