Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a răbufnit după declarația revoluționarului Teodor Mărieș: 'Pentru asta au murit acei oameni? Ca să ne bucurăm că ne linșăm reciproc?'

Antena 3
ingrid mocanu

Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității, e un semn bun, spune Teodor Mărieș, președintele Asociației „21 Decembrie”, în direct pe B1 TV, după ce Gelu Voican Voiculescu a fost bătut, scuipat și înjurat de revoluționarii prezenți la slujba de pomenire a eroilor martiri organizată sâmbătă în centrul Capitalei. Avocata Ingrid Mocanu critică afirmația revoluționarului, întrebând retoric: „Pentru asta au murit acei oameni? Ca să ne bucurăm că ne linșăm reciproc?”.

Bloomberg - Noul Guvern a stârnit un val de optimism în extern: Bursa de la București în top 3 cele mai performante

„Teodor Mărieș: ”Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității, e un semn bun”. Aici am ajuns la 30 de ani de la ”revoluție”. Asta ne spune un vajnic revoluționar.

Pentru asta au murit acei oameni? Ca să ne bucurăm că ne linșăm reciproc? În fața unor angajați ai structurilor de forță pline de venituri și pensii, care nu sunt în stare să ne apere? Și tolerând un sistem de magistratură care nu este în stare să rezolve un dosar atât de important timp de 30 de ani? Oricine este vinovat pentru orice, trebuie tras la răspundere pentru ce a făcut de JUSTIȚIE, să primească o pedeapsă prevăzută de lege. Asta înseamnă democrație și stat de drept, nu linșajul hoardelor față de cine vrea ea.
În timpul ăsta, în loc să ne ocupăm de eliminarea elementelor dăunătoare din magistratură, aruncăm cu lături în ei toți și zbierăm peste tot să le tăiem tuturor tot. Au găsit diversiunea pentru a-și salva defecții-paraditori: toți sunt o apă și-un pământ... să le tăiem, cu încălcarea Constituției și a deciziilor CCR, ce contează?
Parcă mai ieri urlam toți pe aici că nu respectă Klaus deciziile CCR. Acum gata, ne-am săturat și noi de atâta Constituție!
O diversiune menită să ne spele pe creier pe toți. Evident că nu se vor putea tăia pensiile magistraților (serviciile, chipurile, militarii, nu au decizie CCR, din contră Curtea a stabilit că li se pot tăia).
Între timp însă, Secția va dispărea iar torționarii vor scăpa, ascunși sub fustele marii mase a magistraților, care ”oricum toți sunt răi”... nu o să îi desființăm pe toți, nu?”, scrie Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.