Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu dă de pământ cu Dumitru Dumbravă: 'Amenință MAFIOT judecători de la Înalta Curte'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu intră la rupere după ce fostul general SRI Dumitru Dumbravă l-a atacat pe acționarul Realitatea TV Cozmin Gușă pentru că l-a asociat pe Bartolomeu Anania cu primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

"Incredibil! Individul care ne-a devoalat existența ”câmpului tactic în justiție” ne și probează că așa era. Amenință MAFIOT judecători de la Înalta Curte (pe judecătoarele Simona Neniță și Rodica Cosma) și le arată că știe EL ce e prin dosarul pe care ele habar nu aveau să îl judece. Și dezvăluie cum avea el ”filmulețe” cu flagrante... care nu au ajuns în niciun dosar, desigur.

Stimabile! Dacă există filmulețe cu corupți și multe altele de acest tip de ce nu avem dosare cu ei? De ce avem dosare cu mine și alți nefericiți, care ”nu știu să evalueze” (deși nu era ”triaba” lor) dar de fapt ”știu”, care nu prea știu să interpreteze legi dar de fapt așa se interpretează? De ce nu mi-ai spus când erai mare tartore prin SRI cum că există ”jaful de la ANRP” cum l-ați numit voi ulterior, doar ca să îi umflați pe Horia Georgescu și pe Bica, că nu știați cum să faceți sluj în fața președintelui ca să vă țină prin funcții? De ce i-ați protejat pe toți mafioții și ne-ați lăsat pe noi, niște nevinovați, să plătim pentru ce NU am făcut niciodată? Ăsta e statul tău de drept?

Vorbește, spune cine și cum făcea liste cu ținte, cum au ajuns nevinovații să umble încătușați pentru a-i salva pe vinovați și țara îți va fi recunoscătorare!

Poate ai dreptate, poate așa este cum spui tu, poate ai avut ordine de la superiori, iar eu voi fi prima care te voi susține în a face lumină în aceste nenorocite de dosare: vinovații să plătească dacă au fost corupți, iar nevinovații să nu mai sufere niciodată.

Căci în statele de drept libertatea sau pușcăria nu stă ”în pixul judecătorilor”, ci între coperțile dosarelor", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.