Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu DESFIINȚEAZĂ VERDICTUL CCR pe Coduri: Minuni în materie de prosteală!

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu susține că verdictul CCR privind problemele din Codul Penal și Codul de Procedură Penală modificate de Parlament este o prosteală. Aceasta își detaliază opinia în cadrul unei postări pe Facebook.

"Tot e o mare euforie cu decizia CCR cu completurile de 5 pentru Dragnea... care a mai câștigat 2 luni până la începerea paradelii și o nouă șansă de extragere (10 judecători normali la ÎCCJ nu găsești, nici să dai cu tunul, maxim 7-8).

Așa că să discutăm și despre minunile CCR - ului în materie de prosteală neconstituțională pe Coduri.

Episodul 1: îndoiala rezonabilă - reglementarea posibilității de a condamna doar dacă probele sunt dincolo de orice îndoială (prin eliminarea cuvântului ”rezonabilă”) este neconstituțională. De ce?

”Curtea apreciază că sintagma „dincolo de orice îndoială rezonabilă” are un înțeles suficient de clar și precis, constituind o garanție procesuală a aflării adevărului și, implicit, a dreptului la un proces echitabil, astfel că înlocuirea sa cu sintagma „dincolo de orice îndoială” nu numai că nu este justificată de legiuitor, dar are ca efect BLOCAREA actului de justiție, întrucât probele administrate trebuie să înlăture din convingerea judecătorului, pe lângă îndoiala rațională, și orice îndoială nerațională, situație care excedează logicii juridice.”

HALUCINANT! Deci dacă judecătorul are o îndoială ”rezonabilă” rezultată din probatoriu atunci VA CONDAMNA și dacă legiuitorul vrea să elimine îndoiala pentru condamnare și să impună achitarea atunci SE BLOCHEAZĂ ACTUL DE JUSTIȚIE.

Adică, dragi cetățeni, ”judecătorul” Morar de la CCR, fost șef al DNA, crede că excedează logicii juridice faptul că, dacă ai o îndoială, rezonabilă de-ar fi, ca judecător de scaun, ar trebui să ACHIȚI, iar nu să CONDAMNI.

Dumnezeule! Acest OM s-a născut defect, ca procuror, și nu se va însănătoși NICIODATĂ.

Citește și: FORFOTĂ în PSD - Declarațiile GREILOR social - democrați despre OUG pe amnistie și grațiere .

Poate doar O RUNDĂ de dosare contrafăcute marca DNA i-ar face mult bine la ”logica juridică”.

PS - Surpriza o va avea din aceea că ÎCCJ apreciază că numai judecătorii și procurorii se duc la Secție, nu și asimilații, așa cum este el ... deci va fi cercetat tot de DNA", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.