Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, ieșire INCENDIARĂ la adresa lui Oreste și Tudorel Toader: 'M-am gândit dacă să îl dau în judecată pe sonat/Nu l-am lăudat'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu este în plin război cu jurnalistul Oreste Teodorescu. După ce Teodoroscu a criticat-o scriind pe Facebook că "Rusofila de poveste! Când Tudorel era Slugarel îl iubeati cu patima! Cum și-a regăsit demnitatea pierdută, cum ați tăbărât pe el ca hienele", Ingrid Mocanu a replicat cu un atac extrem de dur.

 

"M-am gândit dacă să îl dau în judecată pe sonat și mi-am dat seama că probabil asta vrea. El trăiește din scris pe net și din pupat în c...

Are câțiva rătăciți care îl mai citesc și nimeni nu îl mai bagă în seamă pe el și clica lui... oare cine ar pleca urechea la elucubrațiile unor drogați?

S-a gândit el atunci că dacă atacă persoane cu notorietate îl citește și pe el lumea...

Îi fac pe această cale un bine: ia citiți ce aberații debitează! Da, fraților, aceste specimene drogate spun despre Tu-Dorel că ”și-a recăpătat demnitatea”.

Nu, eu nu am avut și nu voi avea încredere în Tu-Dorel niciodată, nu l-am lăudat și nu voi ridica osanale nimănui niciodată. Voi critica tot ce consider greșit. Iar un fost procuror comunist așa moare... un torționar așa va rămâne.

Și el și Oreste au trăsături comune: slugăresc pe cine le aruncă câte un oscior de ros. Eu NU!

#mândriederomânneslugă

#drogațiilapușcărie

PS- dacă voi putea decide vreodată, pentru droguri voi introduce pedeapsa cu detențiunea pe viață", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.