Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu îl face zob pe Victor Ponta după interviul exploziv de la STIRIPESURSE.RO: 'Oare câte mizerii mai putem afla'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a reacționat dur la dezvăluirile făcute de fostul premier, Victor Ponta, într-un interviu pentru știripesurse.ro.

„Victor Ponta: "Ei doreau sa-i faca flagrant lui Liviu Dragnea in birou la Ministerul Dezvoltarii. Eu le-am zis ca nu se poate, ca e vicepremier. Vali Preda care a adus niste documente de la Tel Drum in Ministerul Dezvoltarii, credeti ca le adusese pentru el? Nu, le adusese pentru Dragnea, de aceea doreau sa-i faca flagrantul".

Cuuuum? El le-a zis că ”nu se poate” că e vicepremier? Adică niște procurori/sistemiști sau cine știe cine i-au spus unui premier al unei țări că urmează să îi facă ”flagrant” vicepremierului lui? Și el le-a dat sfaturi juridice cum că nu se prea poate? 
Adică nu doar Coldea îi dădea sfaturi juridice lui Ionuț Matei & co cum să judece pe la ÎCCJ, ci și premierul țărișoarei noastre România dădea sfaturi procurorilor/securiștilor, care îl informează pe acesta că urmează să facă un flagrant?
Oare câte mizerii mai putem afla despre acest Sistem împuțit pentru a începe curățenia de primăvară? 
Parcă nici primăverii nu îi vine cheful să vină când vede câtă nenorocire și durere s-au abătut asupra acestei amărâte de țări”, scrie Ingrid Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.