Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, ironii maxime după eliberările pe bandă: 'Haștagii, e nasol! Au ieșit 'penalii' din pușcăreală fără amnistie. Kovesi la pușcărie'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Magistrații instanței supreme au decis să suspende pentru fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, pedeapsa de 4 ani cu executare, după ce avocații acesteia au formulat contestații față de formarea completurilor de 5 judecători. Condamnat tot la 4 ani, în același dosar, va fi eliberat și Șerban Pop. Avocata Ingrid Mocanu comentează pe Facebook, făcând ironii la adresa liderilor #rezist.

„Haștagii, e nasol! Au ieșit ”penalii” din pușcăreală fără amnistie... și tot mai ies. Bica iese și din Costa Rica... tot fără coduri, amnistii și alte de-astea normale. Era cazul, că deja era înghesuială pe acolo și cum Kovesi ocupă mult loc, trebuia să se facă spațiu.

#kovesilapușcărie

#numaiparadiținevinovați

PS - bine că mai iau Teodorovici și Vâlcov niște bănet de la bănci că vom avea de plătit ceva pe la nevinovații din pușcării”, scrie Mocanu pe Facebook.

Decizie similară a fost pronunțată și miercuri noapte. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis eliberarea mai multor persoane în dosare în care avocaţii condamnaţilor au contestat alcătuirea completurilor de cinci judecători, drept urmare au fost puși în libertate Rudel Obreja, Constantin Niţă şi Dan Şova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.