Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu zguduie sistemul de justiție: 'Domnilor judecători, vă anunţ că veţi sfârşi rău de tot!'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, face o dezvăluire care zguduie sistemul de justiției. Potrivit lui Mocanu, judecătorii care au pe rol dosare ANPR ori pleacă la pensie ori sunt suspendaţi de Inspecţia Judiciară. Aceasta îi avertizează pe judecători că vor sfârşi rău, singura lor şansă este să vorbească pentru a se putea salva.

„Înţeleg că şi judecătorul Ghiţă este pe cale de a fi "ejectat" din magistratură. La fel ca judecătoarea Burlan sau Camelia Bogdan, care, după ce au servit la greu, au devenit indezirabile pentru că au început să nu mai răspundă ordinelor date de Sistem şi judecătorul Ghiţă este pe cale de a fi eliminat. Şi el a fost un vajnic "servant", dar în ultima vreme începuse să devină conştient cam ce se întâmplă în ţară şi să nu mai execute tot.

Accident GRAV în Mureș! Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Circulație blocată pe ambele sensuri

Nu pot să nu remarc ce "păţesc" judecătorii care au pe rol dosare ANRP (unde înţeleg că li se cer imperios condamnări, la fel ca în aberaţia "sublimei" Trancă): unul a plecat la pensie şi altul este suspendat de Inspecţia Judiciară (o instituţie mare luptătoare cu abuzurile, care pe Trancă o spală, dar îl umflă pe Ghiţă). Culoarele devin tot mai înguste, #băbăieţi? Ionuţ Matei şi Doreluş v-au mai rămas, săracii. 
Domnilor judecători! Vă anunţ că veţi sfârşi rău de tot! Singura şansă care v-a mai rămas: vorbiţi! Atât mai puteţi face pentru a vă salva... pe voi şi sistemul de justiţie: spuneţi ce ordine vi se dădeau de la Sistem şi cum aţi refuzat să le îndepliniţi de aţi păţit aceste "nasoale". Cum era cu mapele galbene şi cu "îndrumările" date de sus, foarte de sus?!”, scrie Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.