Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inițiatoarea legii antifumat, care a demisionat din PSD din cauza OUG 13, revine în partid și candidează împotriva lui Boc

aurelia cristea

PSD Cluj a decis să aibă un candidat propriu la Primăria Cluj-Napoca în loc să mizeze pe candidatul independent Sabin Sărmaș. În lupta împotriva lui Emil Boc intra Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social în Guvernul Ponta.

„Da, am acceptat propunerea PSD să candidez pentru Primăria Cluj și să fac echipă cu profesorul Vasile Dîncu și cu Alexandru  Cordoș”, a spus Aurelia Cristea, subliniind că mai multe detalii despre candidatura sa vor fi prezentate într-o conferință de presă, potrivit Actual de Cluj.

Aurelia Cristea va candida pentru Primăria Cluj-Napoca în tandem cu Alexandru Cordoș, care a fost desemnat candidatul PSD pentru Consiliul Județean Cluj.

Aurelia Cristea a demisionat din PSD în 2017

Aurelia Cristea, fost parlamentar și ministru delegat pentru dialog social și relația cu societatea civilă în perioada martie - decembrie 2014, și-a dat demisia în 2017 din PSD, partid în care se înscrisese în 1996.

Fosta ministră afirmă că a luat această decizie după o „noapte neagră” pentru România, referindu-se la adoptarea OUG 13/2017 prin care a fost modificat Codul penal astfel încât Liviu Dragnea să scape de închisoare.

„Eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și, din păcate, al țării. Sunt convinsă că există un număr suficient de mare de membri ai Partidului Social Democrat care se ghidează după aceleași principii sănătoase. Sunt convinsă că exact ei vor sta la baza reformării necesare și reconstrucției de credibilitate pe care o consider vitală în acest moment”, afirma aceasta, într-un mesaj postat pe contul ei de Facebook.

Aurelia Cristea este cunoscută ca inițiatoare a legii prin care s-a interzis fumatul în spațiile publice închise din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.