Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNJURĂTURI între Adrian Țuțuianu și Codrin Ștefănescu: 'O să caut să rezolv problema cu Ștefănescu tot pe căile legale'

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Adrian Țuțuianu a declarat, luni, referitor la înregistrările apărute în spațiul public, că are un cerc de patru persoane iar cel care l-a înregistrat își va dezvălui singur identitatea. Senatorul a precizat că „problema” pe care o are cu Codrin Ștefănescu o va rezolva pe căi legale.

„Organizarea a făcut-o Codrin Ștefănescu, lângă el fostul deputat Radu Popa și fostul președinte al Consiliului Județean, Oprea de la Dâmbovița. Cine a avut tehnică, pentru că a fost o tehnică specială, montată pe cineva, urmează să identificăm. Eu am un cerc de patru persoane. Probabil că în zilele următoare, prin gesturi, prin atitudini, persoana care m-a înregistrat își va dezvălui singură identitatea. Toate înregistrările au fost duse de la partid la România TV. Nu eu am adus ceva în spațiul public legat de modul în care m-am exprimat pe probleme care țin de activitatea partidului și a Guvernului. Când am spus de –partid de maimuțe- nu am vrut să jignesc pe nimeni. Eu am spus că ne-am comportat ca un partid de maimuțe și aveam în vedere modul absolut incorect față de normele democratice în care am acceptat cu toții ca președintele Dragnea să plece la Palatul Cotroceni cu un candidat la prim-ministru pe care niciunul nu îl știam. Așa ceva nu am pomenit în istorie”, a declarat, luni, la Parlament, Adrian Țuțuianu.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Ce lege va intra în vigoare

Acesta a spus că a fost părtaș la instaurarea în partid a unui stil discreționar de a conduce, scrie mediafax.ro.

„Am fost părtaș, cum am fost de multe ori părtaș la instaurarea unui stil de conducere al partidului care este discreționar. Astea sunt lucruri pe acre mi le pot reproșa acum și le pot învăța pe viitor. Când m-am referit la acrivitatea unor miniștri, sigur că am pus o tușă groasă pe această chestiune, dar m-am referit la probleme foarte concrete pe care le avem în județ. M-am referit la domnul Andrușcă”, a explicat Țuțuianu.

Citește și: Somație fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Ce îi cer ONG-urile

Senatorul a adăugat că a vorbit la telefon cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și că „problema” pe care o are cu acesta o va rezolva tot pe căi legale.

„Cu Codrin Ștefănescu am avut o discuție telefonică. Cu trei zile înainte de referendum a fost prezent în județul Dâmbovița, a fost la patronul unei firme de transport auto și i-a cerut să îl sprijine cu autobuze și cu oameni pe care să îi aducă în fața sediului PSD. Pornind de la împrejurarea că exista un anume conflict local acolo. Spre cintea lui patronul firmei respective a spus că nu intră în asemenea jocuri. L-am sunat pentru că am aflat aceste lucruri. Vă spun cu sinceritate că l-am înjurat și nu am făcut-o absolut deloc gratuit, iar cu privire la modul în care a demarat toată această operațiune de murdărire a mea o să caut să rezolv problema cu Codrin Ștefănescu tot pe căile legale”, a adăugat Țuțuianu.

Citește și: Lovitură puternică pentru bucureșteni! Cu cât se va scumpi gigacaloria

Consiliul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, ultimul dintre ei anunțând că nu va lupta împotriva partidului, dar va contesta decizia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.