Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INK Bank suspendă aplicarea prevederilor contractuale privind majorarea dobânzilor la credite

www.ziuaconstanta.ro
ING Bank

ING Bank reacţionează la dezvăluirea făcută de avocatul Gheorghe Piperea, cu privire la notificările primite de unii clienţi despre majorarea dobânzilor la credite în această perioadă. Banca transmite că este vorba despre o notificare automată, pentru o situaţie prevăzută în contract, însă dată fiind situaţia actuală, se vor suspenda majorările.

"Săptămâna aceasta, ING Bank a anunțat o serie de măsuri venite să susțină atât persoanele fizice, cât și cele juridice în gestionarea ratelor bancare pentru următoarele două luni. Situația de față menționată se referă la actualizarea dobânzilor, potrivit prevederilor contractuale, atunci când un client nu își mai încasează veniturile recurente în contul ING și a beneficiat anterior de un nivel redus de dobândă. Aceste notificări sunt transmise în mod automat din sistem. Dat fiind însă contextul actual, am decis suspendarea temporară a acestui proces automat de actualizare a dobânzilor pentru clienții care nu vor mai încasa în mod recurent veniturile în perioada următoare în contul ING, astfel încât aceștia să își păstreze costurile anterioare", a precizat ING Bank, la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

ING Bank a anunţat marţi că le va permite clienţilor persoane fizice cu credite de nevoi personale şi imobiliare să îşi amâne plata ratelor pentru două luni, la cerere, întrucât a prezentat o serie de măsuri pe care le ia banca în contextul crizei coronavirus. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.