Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zeci de oameni au participat la înmormântarea unui tânăr, cu lăutari și mașini de poliție și jandarmi din două județe

news.ro
inmormantare

Peste 100 de persoane au participat, sâmbătă, în Focşani la înmormântarea unui tânăr de 27 de ani, cortegiul funerar fiind păzit de poliţişti şi jandarmi. Participanţii la înmormântare nu purtau măşti de protecţie si nici nu respectau distanţa ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Un tânăr de 27 de ani care a murit după ce peretele unei construcţii s-a prăbuşit peste el a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum, scrie news.ro.

Citește și: Scandalul de proporții care zguduie Poliția Română din temelii! Apel către Traian Berbeceanu și Marcel Vela

Nepot al fostului bulibaşă din Focşani, tânărul a fost înmormântat în prezenţa a peste 100 de persoane, lăutarii cântând pe tot parcursului ceremonialului funerar.

Participanţii la eveniment nu purtau măşti de protecţie şi nici nu respectau distanţa, cortegiul fiind păzit de jandarmi din Vrancea si Bacău şi de poliţişti.

Citește și: Lider politic, critici dure la adresa lui Paleologu și CTP după ce aceștia au reacționat împotriva protestatarilor din Piața Victoriei

"La evenimentul care a avut loc astăzi pe raza municipiului Focşani au fost asigurate măsurile de ordine de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea şi ai Grupării Mobile de Jandarmi din Bacău. Aceştia au acţionat, în principal, pentru informarea cetăţenilor cu privire la noile reguli în contextul limitării răspândirii virusului SARS-Cov 2 şi pentru prevenirea faptelor antisociale. Activităţile specifice au avut loc în exterior, iar pe parcursul desfăşurării acestora nu au fost înregistrate incidente sau alte fapte de natură penală sau contravenţională”, a transmis IPJ Vrancea.

Pe durata stării de alertă, înmormântările pot avea loc cu maxim 16 persoane – dacă se desfăşoară în interior. În exterior, numărul de participanţi nu este limitat, însă persoanele trebuie să păstreze distanţa de un metru şi jumătate între ele şi să poarte mască de protecţie.

Citește și: Raed Arafat, ieșire dură de ultim moment! ‘Ne vom trezi o creștere semnificativă a cazurilor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.