Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Innova Capital a cumpărat PayPoint și Payzone

paypoint plata casa

Procesul de achiziţie a PayPoint Services SRL şi Payzone SA a fost finalizat cu succes după aproape şase luni de la anunţarea semnării tranzacţiei dintre Innova Capital (cumpărător) şi PayPoint PLC, iar echipa RTPR a oferit asistenţă complexă pentru Innova Capital, conform unui comunicat al companiei.

Băncile care au acordat finanţarea cumpărătorului au fost Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi UniCredit Bank, cu UniCredit Bank în calitate de agent şi agent de garanţie.

Pentru acest mandat RTPR a implicat o echipă de avocaţi multidisciplinară pentru cele trei fluxuri de lucru ale proiectului. Din echipa de M&A care s-a ocupat de finalizarea tranzacţiei au făcut parte Alina Stăvaru (Partner), Codrina Simionescu şi Petru Ursache (Associates). Echipa de finanţare a fost compusă din Alexandru Retevoescu (Partner), Andreea Burtoiu (Counsel), Lia Ilie (Associate) şi Iustina Nastasă (Junior Associate). Suportul pe partea de concurenţă a fost asigurat de Valentin Berea (Partner) şi Roxana Ionescu (Counsel).

"Suntem bucuroşi că am finalizat cu succes această tranzacţie complexă, felicitări şi mulţumiri echipei Innova Capital pentru încrederea acordată. A fost un proiect de anduranţă, în care cheia succesului a fost echipa noastră multidisciplinară, căreia îi mulţumesc pentru contribuţia valoroasă", a declarat Alina Stăvaru.

RTPR menţionează că a acordat asistenţă în cele mai mari şi mai interesante tranzacţii din România şi din regiune, iar acest fapt i-a adus recunoaşterea internaţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.