Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inovație Amazon: Asistenta Alexa ne învață să gătim

www.digi24.ro
Amazon

Discovery Inc. se alătură gigantului Amazon pentru a lansa serviciul "Food Network Kitchen", un nou serviciu de streaming cu abonament lunar care le va oferi utilizatorilor "instrucţiuni interactive, în direct, pentru a găti, din partea unor experţi culinari din diferite părţi ale lumii, prin vocea asistentei Amazon, Alexa, conform The Wrap.com.

Serviciul va putea fi folosit şi pentru a comanda ingredientele necesare sau echipamentele de bucătărie de care este nevoie, dar şi pentru a accesa peste 800 de cursuri de bucătari.

Clienţii vor putea accesa conţinutul acestui serviciu prin intermediul asistentului vocal Alexa. Spre exemplu, cei care doresc să pregătească o cină specială acasă, pentru cineva drag, îi pot solicita Alexei să-i ajute să aleagă aperitivul, felul principal şi desertul navigând printre miile de reţete şi sutele de clase culinare LIVE sau la cerere din cadrul aplicaţiei.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Conform realizatorilor acestui serviciu, va fi suficient să întrebi "Alexa, de ce ingrediente am nevoie?" sau "Alexa, ce trebuie să fac în continuare?", pentru a naviga prin acest serviciu fără ajutorul mâinilor. De asemenea, Alexa va putea salva reţetele preferate pentru a fi accesate ulterior cât mai uşor şi rapid.

Cu un preţ al abonamentului lunar de 6,99 dolari sau de 59,99 dolari pentru un abonament pe întregul an, acest serviciu va fi lansat în luna octombrie în SUA şi va putea fi accesat pe toate dispozitivele smart cu iOS sau Android.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.