Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'INOVAȚIE' la Academia de Poliție: NOUL RECTOR s-a autoplagiat, publicând aceeași carte cu titluri diferite! (Emilia Șercan)

Pressone
Veronica Stoica rector Academia de Politie

Jurnalista Emilia Șercan vine cu noi dezvăluiri care zguduie Academia de Poliție. Veronica Stoica, actualul rector al Academiei calcă pe urmele predecesorilor săi și se remarcă tot prin plagiat. Conform jurnalistei, Stoica s-a autoplagiat, publicând sunt mai multe titluri aceeași carte!

"Și actualul rector de la Academia de Poliție? Da, și actualul rector. Teza de doctorat? Nu, niște cărți. Plagiate? Nu, autoplagiate? Păi, cum adică autoplagiate?

Păi, a scris o carte, după care a tot publicat-o de mai multe ori, sub alte titluri, fără să spună când și unde și cum a publicat-o prima oară.

Citește și: În plin SCANDAL pe împrumuturi, Rareș Bogdan SARE în apărarea lui Florin Cîțu: 'Așa am găsit economia României'

Și apoi, a mai scris o carte și după aia a luat conținut din ea și a mai făcut niște cărți. Și, apoi, încă una. Și încă una. Și după aia le-a pus pe toate în CV, care CV a crescut și a tot crescut până când doamna Veronica Stoica a devenit profesor universitar și conducător de doctorate.

Și e în regulă treaba asta? Nu, nu e în regulă! Iar oricât încearcă unii să ne convingă că (,) cărțile din cărți se scriu, copierea de conținut dintr-o carte în alta în mediul academic, fără menționarea faptului că acel conținut nu este nou, este un grav act de impostură.

Iar acest grav act de impostură este comis de rectorul Academiei de Poliție care după dezvăluirile despre mormanul de teze de doctorat plagiate din instituția pe care o conduce ar trebui să se ocupe de reforma morală și profesională a instituției. Dar cum să o facă dacă și ea e parte a aceluiași sistem putred și corupt?
#doctorinimpostura #urgia", scrie Emilia Șercan pe Facebook.

Detalii legate de autoplagiatul rectorului puteți citi aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.