Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNREGISTRARE cu monstrul din Caracal: Recunoaște că le-a ars pe fete - 'Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat înregistrări ale discuțiilor pe care monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, le-a avut cu copiii săi. Criminalul celor două fete a recunoscut că le-a ucis și a dezvăluit familiei sale că una dintre avocate l-ar fi sfătuit să declare că tinerele arse în butoi ar fi în viață.

”Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune”, le spune, senin, criminalul copiilor săi, povestindu-le că mănâncă bine după gratii, mai ales că are diabet.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă care se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, mă condamnă, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă.” sunt cuvintele rostite de monstrul din Caracal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.