Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ cu CRIMINALUL de la Mediaș: RÂDEA la telefon, după ce l-a SPINTECAT cu 11 lovituri de cuțit pe un tânăr: 'Cred că o murit fraieru' ăla'

Twitter
politie crima

A fost făcută publică o înregistrare audio în care autorul omorului din fața clubului medieșean Serabeva vorbeşte la telefon, imediat după crimă. Marius Rusu, tânărul recidivist care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019, rămâne în continuare după gratii.  "O murit fraieru'!", se aude pe înregistrare audio cum îi spune el unui cunoscut, informează Observator.tv.

Citește și: Scandal în plen: Dragnea i-a tăiat microfonul lui Turcan

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție cu acesta chiar în noaptea crimei, la puţin timp după tragedia din fața clubului Serabeva de la Mediaș. În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune: "o vrut să mă omoare ei pe mine", iar la finalul mesajelor criminalul spune râzând: "Unde să ieșim? Şi pe mine mă caută garda."

Citește și: DOLIU în presă și literatură - George Stanca s-a stins din viață

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital. "Cred că o murit fraieru ăla , băga-mi-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat... Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Baga-mi-aș p… în gura lor de zdrențe… mă caută garda", se aude pe înregistrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.