Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrarea VIDEO care a tulburat apele în USR: Dan Barna şi-a dezvăluit favoriţii pentru europarlamentare

Agerpres
Dan Barna

Dan Barna, preşedintele USR, şi-a exprimat public susţinerea faţă de cinci candidaţi înscrişi în cursa internă pentru europarlamentare, ceea ce a generat nemulţumirea altor membri USR. Înregistrarea video a momentului nu a fost făcută publică, Barna fiind chiar acuzat că ordonat ascunderea ei, însă a intrat în posesia STIRIPESURSE.RO.

Într-o scrisoare deschisă semnată de 100 de membri ai USR, aceștia îi transmit lui Dan Barna că se așteptau ca liderul partidului să fie echidistant, nu să își exprime public susținerea pentru cinci din cei 82 de candidați înscriși în cursa internă pentru europarlamentare.

Documentul transmis pe grupurile interne ale USR face referire la un team-building al formațiunii, care a avut loc la Barcelona pe 3 noiembrie, unde Dan Barna a vorbit despre candidații USR înscriși în cursa internă pentru alegerile europarlamentare din mai 2019. Vezi AICI scrisoarea!

Cei cinci candidaţi pe care îi susţine Dan Barna sunt Cristian Ghinea - cap de listă, Vlad Botoş (USR Arad), Radu Mihaiu (USR Sector 2), Iulian Lorincz şi Emanuel Stoica (USR Diaspora).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.