Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrarea video transmisă pentru înscrierea în etapa online a Concursului Internaţional 'George Enescu' vor fi permise tăieturi între lucrările prezentată

http://stiri.tvr.ro
Concursul George Enescu

În înregistrarea video transmisă pentru înscrierea în etapa online a Concursului Internaţional "George Enescu" vor fi permise tăieturi între lucrările prezentate de concurenţi, nefiind însă permise tăieturi între părţile aceleiaşi lucrări, anunţă organizatorii.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, tinerii muzicieni sunt încurajaţi să se înregistreze în concurs până pe data de 15 aprilie la una dintre cele patru secţiuni - vioară, violoncel, pian şi compoziţie.

Regulamentul complet poate fi consultat pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Înscrierea se face prin completarea unui formular, iar jurizarea pentru prima etapă a concursului va avea loc online prin analizarea înregistrării video trimise de concurenţi. Aceasta se va desfăşura în perioada 1 - 20 mai 2022. Pentru prima oară în istoria concursului, concurenţii înscrişi la vioară, violoncel şi pian care vor trece de etapa online vor ajunge direct în semifinală.

Organizatorii Concursului Enescu mai informează că Askonas Holt, una dintre cele mai importante companii de management al artelor din lume, va oferi consiliere şi sesiuni de mentorat în carieră câştigătorilor secţiunilor de pian, vioară şi violoncel, timp de un an.

Concursul Enescu, una dintre cele mai importante platforme internaţionale de lansare pentru tinerii muzicieni din toată lumea, este construit ca o prelungire firească a Festivalului Internaţional "George Enescu". De-a lungul timpului, competiţia a contribuit semnificativ la promovarea şi lansarea multor mari artişti, aceştia păstrând mereu o legătură de suflet cu Enescu şi cu România, se evidenţiază în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.