Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrări ȘOCANTE distribuite de Donald Trump, pe Twitter / VIDEO

Donald Trump nebun

Contul de Twitter al preşedintelui american Donald Trump a publicat miercuri mai multe înregistrări video antimusulmane, într-un şir de redistribuiri, relatează dpa.

Trump a distribuit trei înregistrări video consecutive din contul lui Jayda Fransen, lider adjunct al grupului de extremă-dreaptă Britain First.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

Primul clip ar arăta un "migrant musulman" lovind un "băiat olandez" în cârje. Următorul arată un bărbat "musulman" aruncând la pământ o statuie a Fecioarei Maria care se sparge în bucăţi. Preşedintele american a distribuit apoi o imagine pe care era scris următorul text: "O mulţime islamistă împinge un adolescent de pe acoperiş şi îl bate până la moarte!", scrie agerpres.ro.

Trump a postat cele trei înregistrări video la un interval de câteva minute una după cealaltă înainte de ora locală 07.00 (12.00 GMT).

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Trump şi-a atras numeroase critici pentru politici şi remarci controversate, inclusiv o afirmaţie făcută pe când era candidat şi prin care cerea interzicea intrării tuturor musulmanilor în Statele Unite.

Jayda Fransen, 31 de ani, a fost arestată în septembrie şi la începutul acestei luni pentru presupuse infracţiuni motivate de ură în timpul unor mici proteste în Irlanda de Nord şi sudul Angliei.

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa

La scurt timp după Trump, ea a postat pe Twitter: "Donald Trump însuşi a transmis mai departe aceste înregistrări video... Dumnezeu să te binecuvânteze, Trump!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.