Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INS - Numărul conexiunilor la internet a crescut cu 1,8% în 2019

Internet-IPv6

Numărul de conexiuni internet a crescut anul trecut cu 1,8%, la 22,3 milioane, iar cel al conexiunilor în reţeaua telefonică mobilă s-a majorat cu 0,4%, la 22,7 milioane, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică, potrivit AGERPRES.

În traficul de voce (convorbirile telefonice) realizat în reţeaua telefonică fixă s-au înregistrat scăderi pe toate componentele de trafic. Cele mai însemnate reduceri au fost consemnate pentru traficul naţional şi respectiv pentru traficul internaţional, ambele scăzând cu 23,2%, în timp ce traficul total în reţeaua telefonică fixă a scăzut cu 16,9%.

Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Convorbirile telefonice în reţeaua telefonică mobilă au înregistrat o scădere cu 2,1% în anul 2019 faţă de anul 2018. Majoritatea indicatorilor au înregistrat scăderi (trafic naţional în reţea proprie, trafic internaţional, trafic mobil fix) cu excepţia traficului mobil-mobil care a înregistrat o creştere cu 4,1%.

Bucureşti-Ilfov a fost regiunea cu cea mai mare pondere în totalul conexiunilor în reţeaua telefonică fixă (20,01%), pe locurile următoare fiind regiunile Nord-Est (13,1%) şi Sud-Muntenia şi Centru (12,6% fiecare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.